Vores hold

Goshin-Jitsu Kai Danmark


De forskellige muligheder hos os

Tøsesport


 

Jujitsu er en sport for alle, uanset om man er pige/kvinde, dreng/mand, ung eller gammel.


 

Rigtig mange syntes Jujitsu er en Tøsesport fordi det tit bliver betragtet som Selvforsvar. Og det er rigtigt Jujitsu er en forsvarssport men er også en stilart hvor der er plads til meget mere.


Og pigerne........ de er generelt rigtig dygtige til Jujitsu, fordi de er smidige, de er tit mere kropsbeviste og det er gerne behovet for øget selvtillid og retten til at kunne passe på sig selv. Som driver dem frem til succes.


Derfor er nogle af vores mest vindende udøvere, blandt pigerne. Heriblandt er Susanne som har formået at vinde konkurrencer som junior, ungdom, voksen og sortbælte.Skal du være den næste pige? - der sætter drengene på plads?

Ung eller Voksen


 

Vi træner alle, på samme hold og lære af hinanden. Den der overfalder og den der bliver overfaldet har hverken et køn eller en alder!


 

Fra man fylder 14 år bliver man betraget som voksen, når det gælder træningen. Det betyder, at vi underviser i fuld pensum, hvor både nærkamp, afstand og våbenforsvar indgår.

 

Vi arbejder med og mod hinanden, med hensyn til hinandens sikkerhed. Succes skaber succes, derfor er det vigtigere for en højere gradueret at give lærdom fra sig til den nye, end at skubbe personen ud af fælleskabet.

 

Vi holder gradueringer når en elev er klar og formålet er at eleven skal vise sin kunnen og udvikling.

Børnehold


 

Normalt skal man være 9 år for at starte, men til tider giver dispentation og tager elever ind der er 7 til 8 år. Alt afhænger af modenhed.


 

Træningen på børneholdet er baseret på lette øvelser med mange gentagelser. Så er det lettere for børnene at huske tingene og det giver større succes.


Og succes er vigtigt i vejen til bedre selvtillid og velvære, både med hvem man er og med at være social med andre, på og udenfor de digitale medier.


Så selvom vi lever i en modernet tid så giver JuJitsu værdi i forhold til når børn dyrket E-sport.


Dette sker gennem læren om gensidig respekt og de kordineret øvelser der træner reaktionen og udholdenhed. Og nogle af de tidligste spil er baseret på kampsport såsom spillet Tekken.

 

Så vi ved godt vi ikke kan konkurrere med nutidens medier, men vi er en god suplement til at styrke både det og den rigtige menneskelig sociale kontakt.

Tæt på og Langt fra


 

Mange tror vi bare står og nusser med hinanden.....


Det gør vi også, men det er fordi vi træner alle de steder hvor vi kan skade en modstander.........


 

Tiden ændre sig og det gør samfundet også, i 1991 da klubben startede havde ingen mobiltelefon. I dag er det alle der har en, så hvorfor ikke træne teknikker hvor den indgår. Det er jo en ting vi har ved hånden konstant.

 

En mønt, en nøgle, et creditcard, hvad der er ved hånden kan bruges når der er behov. Både når vi er tæt på, eller når vi er langt fra hinanden.


Og du bliver overrasket hvor lidt der skal til for at komme fri, eller skabe en afstand i en trængt situation.

Træningssted Præstemoseskolen M, Bechs allé 122, 2650 HvidovreM.

Copyright @ GJKD2019