Youtube ChannelFacebookFacebook

Om oslæs mere om Goshin-Jitsu Kai Danmark

Goshin-Jitsu Kai Danmark (GJKD) er en sammenslutning af klubber, der træner Goshin-Jitsu. Sammenslutningen er startet i 1996, men klubberne har eksisteret siden 1988 hvor Hvidovre Budo Club blev den første klub. I dag består GJKD af 4 klubber, men der har tidligere været 3 andre klubber tilsluttet, men som alle er lukket ned idag. Nørrebro Budo Club (1995-2002), Østerbro Budo Club (1994-2007) & Greve Selvforsvars Klub (1988-2005).

Goshin-Jitsu Kai Danmark er ikke et forbund - men vores formål er at hjælpe hinanden på tværs af klubberne med udviklingen af elever og instruktører. Herunder ligger også konkurrence træning.

Vi er officielt medlem af Dansk Ju-jitsu Forbund & United Nation og Ju-Jitsu, men samarbejder med klubber fra andre forbund, da vi ikke ønsker at fastlåse os på en retning. Dette er også medvirkende til at vores Pensum er bygget op efter nogle grundlæggende principper frem for faste teknikker. Kun herigennem mener vi, at den enkelte udøver kan udvikle sig personligt.

Alle Ju-Jitsu klubber som ønsker at være en del af Goshin-Jitsu Kai Danmark kan uden omkostninger blive en del af dette - eneste betingelse er at man indenfor en nærmere aftalt periode ændre pensumform til det som de øvrige klubber træner efter.

Goshin-Jitsu Kai Danmarks logo
Søg
Login
Slideshow