Youtube ChannelFacebookFacebook
Du er her: Goshin Jitsu Kai Danmark -/Instruktører

InstruktørerHvem er alle dem som sørger for at vi alle lære Goshin-Jitsu

Herunder er der lidt info om de forskellige instruktører i vores klubber og om lidt om dem som pt. ikke er aktive, men et sortbælte er en speciel ting at opnå og derfor hædre vi også vores elever for deres indsatser for klubberne ved at lade dem forblive på Hall of Fame efter de stopper.

Kim G. Rasmussen 3.DanChefinstruktør
Dennis Skau Taguchi 1.DanAssistent
Susanne G. Rasmussen 1.DanInstruktør
Sensei Kim Rasmussen er chefinstruktør i Goshin-Jitsu Kai Danmark og har træningen på ungdoms/voksenholdet om torsdagen samt alle instruktørerne. Kim har undervist siden 1988 og har startet 5 klubber op, hvoraf Hvidovre & Brøndby er dem der er tilbage idag. Kim har ligeledes ansvaret for hjemmesiden. Kim har siden 1998 drevet egen virksomhed med 12 ansatte indenfor sikringsbranchen som en franchise aftale for Europas største alarmselskab.

Sensei Dennis startede som elev på Østerbro Ungdomskole og supplerede sin træning i Hvidovre Budo Club hvor han også gik op til sort bælte. Dennis har siden dag brugt meget af sin tid på at uddanne sig til Fysioterapeut hvilket har gjort at han har haft mindre tid til undervisning men i stedet har trænet selv og givet en hånd når der har været behov.

Dennis arbejder til dagligt som snedker og ved siden af er han deltids fysioterapeut i en Fodbold klub

Sensei Susanne er vores konkurrence træner - hun har deltaget i masser af mesterskaber både nationalt og internationalt med flere topplaceringer. Susanne har den daglige undervisning i Brøndby og er udøver der kræver meget af både sig selv og sine elever. Susanne er et stort aktiv for Goshin-jitsu da hun pt. er den eneste aktive kvindelige sortbælte vi har.

Susanne arbejder til dagligt som Skole Socialrådgiver i Københavns kommune.

Jenspeter Tosti 1.DanInstruktør
Frank W. Nielsen 1.DanInstruktør
Kim Escher 1.DanInstruktør
Adrian Hove-Kreutzfeld 1.KyuHjælpeinstruktør

Sensei Jenspeter har gennem fler år stået for børneholdet i Hvidovre men er pt. trådt tilbage som fast instruktør på et hold og istedet er han backup og medhjælper på de forskellige hold.

Jenspeter arbejder som kørselskordinator i et større turistbusselskab

Sensei Frank er træner i Roskilde afdelingen og har gennem flere år inden da haft børneholdet i Hvidovre sammen med JP.

Frank arbejder til dagligt som Bygningsingeniør hos NCC og har flere større kendte bygningsprojekter på sit CV

Sensei Escher har fundet sin grunduddanelse indenfor Ju-Jitsu hos Jukuryu Ju-Jitsu inden han efter et par års pause fra sporten startede med at træne igen i Hvidovre. Kim har herefter gået op til sortbælte i GJKD regi og er i dag instruktør på vores børnehold i Hvidovre. Kim har tidligere deltaget i konkurrencer nationalt og internationalt med flere topplaceringer. Herunder en del af dem er opnået sammen med Sensei Susanne.

Kim arbejder til dagligt som Sygeplejerske på Rigshospitalet

Sempai Adrian har fået sin grunduddannelse i Slagelse Selvforsvars klub inden han som grøn bælte kom til Hvidovre, han har i dag brunt bælte og arbejder sig frem mod det sorte. Adrian er hjælpe instruktør på børneholdet og deltager i en del konkurrencer og har opnået fine placeringer senest ved WM i 2012.

Adrian er ved at uddanne sig til præst og har bla. taget en del af sin uddannelse i Israel

Flemming Kellberg 2.DanInstruktør
Jonas Eggers 2.DanInstruktør
Esben Hertz 1.DanAssistent
Henrik Hørbye 3.DanAssistent

Sensei Flemming står for træningen i Roskilde klubben

Sensei Jonas er vore gulvkamps instruktør og er ham der for lov til at lære os en masse omkring gulvkamp. Jonas er ikke tilknyttet vores klubber da han står bag Fight Factory i Roskilde men vi har et tæt samarbejde omkring BJJ delen.

Sensei Esben har efter nogle års pause begyndt at træne igen, og hvis der er pres på, så er han altid klar med at give en hånd på et af holdene.

Esben arbejder til dagligt som pædagogmedhjælper.

Sensei Henrik holder pt en pause, men kommer tit og er med ved gradueringsdagene når vi har et behov for at dække pladserne ind.

Henrik arbejder til dagligt som alarmmontør.

Hall of FameInstruktører som ikke er aktive mere - men stadig har en plads i klubberne hjerte.

Nanna Grumme 1.Dan

Sensei Nanna stoppede i 2007 med at træne